Gastouderopvang Kidsenter

Gastouderopvang Kidsenter

Gastouderopvang Kidsenter is er voor kinderen van 0 - 4 jaar. Zij kunnen van maandag t/m vrijdag bij ons terecht van 06.00 tot 18.00 uur. In onze huiselijke, veilige omgeving voelt uw kind zich snel thuis. Onze kinderopvanglocatie – centraal gelegen aan de Disselsweg 38 in Enter - is enkele jaren geleden volledig nieuw gebouwd, heeft een aparte ingang en voldoet aan alle wettelijke eisen. Er is een grote (afgesloten) tuin, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. We vangen de kinderen op vanuit een basis van vertrouwen en veiligheid. Met veel aandacht voor hun cognitieve en sociale ontwikkeling, respect en ruimte voor emoties en eigen inbreng. En een zinvolle vrijetijdsbesteding in een lerende, sociale, uitnodigende omgeving.

Vaste structuren en vertrouwde gezichten zijn voor een kind erg belangrijk. Daarom werken we uitsluitend met een vast team van gediplomeerde pedagogische medewerkers en (zoveel mogelijk) vaste dagindelingen. Onze pedagogische medewerkers verzorgen niet alleen uw kind op professionele wijze, maar dragen ook graag een steentje bij aan de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Oudercontact staat bij ons hoog in het vaandel. We houden u nauwgezet op de hoogte: hoe uw kind de dag heeft beleefd en of er bijzonderheden waren.

Ontwikkeling

We vinden het belangrijk om de kinderen, met al hun talenten en onderlinge verschillen, maximale ontwikkelings- en ontplooiingskansen te bieden. Daarbij is er volop aandacht voor de taalontwikkeling en zorgen we voor veel interactie met en tussen de kinderen. Zo begeleiden we hen in hun ontdekkingstocht op weg naar zelfstandigheid. Meer informatie over onze aanpak en visie vindt u in het pedagogisch beleidsplan.


Buitenschoolse opvang

Naast gastouderopvang bieden we ook buitenschoolse opvang. Onze BSO-locatie bevindt zich aan de Voormors 2 in Enter.
Meer weten over kinderopvang of een vrijblijvende rondleiding?